y4eye

L'Echegaray el dia de la pau

Fem el símbol de la pau al pati

 

L’Escola José Echegaray adscrit com a escola Unesco, ha promogut la pau amb activitats que s'han anat succeïnt des de la setmana passada. El personatge treballat aquest any ha estat Mahatma Gandhi.


Aquest dilluns, els alumnes incorporats durant el present curs al centre martorellenc s’han pintat les mans amb el símbol de la pau i han fet un mosaic al pati. Ha estat un moment molt bonic i màgic, ja que també hem cantat una cançó relacionada amb la pau”, ha explicat la directora del centre, Cristina Dalmau. A més, s’hi ha escrit la paraula pau en molts idiomes: català, castellà, anglès alemany, xinès o japonès, entre d’altres.


Un dia per difondre els valors de la no violència i la pau
Cada 30 de gener, des de 1964 i a iniciativa del poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, es commemora el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) a escoles d'arreu del món. La data recorda el dia de la mort del pensador, polític i advocat hinduista i indú Mahatma Gandhi (1869-1948) i la seva gran influència en la difusió dels valors de pau i no violència a nivell mundial.

FOTOS: https://goo.gl/photos/C1GLWLVtGonfg3128

 

 

fedg