Fira Faig

Fira Faig

Benvolgudes famílies,

El passat dimarts 16 d’abril l’alumnat de 5è va participar en la fira STEAMakers del programa Faig que es va celebrar al citilab de Cornellà. 

Allà van poder compartir amb nois i noies d’altres escoles i instituts del Baix Llobregat i del Penedès, que també estan treballant en projectes maker d’innovació científica vinculats al programa Faig, el projecte en el qual fa mesos que treballen: “Hypatia X: Què necessitem per sobreviure a Mart?” 

Durant el matí, van presentar el procés que han seguit al llarg del projecte, les preguntes que es van plantejar, els experiments que han dut a terme i a quines observacions i conclusions estan arribant; no només a altres alumnes sinó també a experts que els van donar un feedback per poder millorar el seu desenvolupament. Alhora, van escoltar, veure i participar en els projectes que portaven les altres escoles que van participar en la fira, per veure els seus processos i poder-ne aprendre més. 

També us volem explicar que vam visitar el Museu de les Aigües de Cornellà, espai lúdic i d’aprenentatge que ens ha ajudat a profunditzar en la història de la nostra comarca, el nostre riu i l’ús i optimització de l’aigua.

Compartim amb vosaltres la postal de presentació del projecte que han elaborat per la fira, així com un recull de fotos de la jornada.

 

Desitgem que us agradin!