L’Echegaray guanya el XIVè Cross Escolar

L’Echegaray guanya el XIVè Cross Escolar

El passat diumenge 9 d’octubre va tenir lloc el XIVè Cros Escolar a les pistes d’atletisme de Torrent dels Llops amb motiu de les festes del Roser.

La jornada va ser apassionant i és que fins a 103 alumnes de l’escola van voler participar d’aquesta festa de l’esport. Aquesta és la nostra segona millor participació històrica, ben a prop dels 109 del curs passat.

Plens d’orgull volem informar-vos que l’escola José Echegaray es va proclamar vencedora amb un total de 48 punts. Completant el podi van estar el Col·legi la Mercè amb 35 punts en segona posició, i el Vicente Aleixandre amb 23 punts al tercer graó el podi. Moltes felicitats a tots ells i a la resta de centres de Martorell per una actuació fantàstica.

Volem agrair a l’Ajuntament de Martorell i al Martorell Atlètic Club l’organització i el suport per poder tirar endavant una competició on, enguany, s’ha batut el rècord de participació amb 333 inscrits i 265 arribades a meta.

També volem donar les gràcies a les famílies i a l’alumnat del centre ja que ells han estat els protagonistes que, un any més, ens han permès pujar al més alt del podi. El vostre èxit és fruit d’una aposta ben ferma per la promoció d’hàbits saludables com la pràctica esportiva. Des de l’escola estem molt orgullosos del vostre compromís amb l’esport i amb la salut.

Tot seguit ens fem ressò de la notícia del web Martorell digital on també trobareu fotos de la jornada.

https://martorelldigital.cat/lescola-jose-echegaray-guanya-un-campionat-escolar-datletisme-de-record/

 

Fotos fetes per l’escola: https://photos.app.goo.gl/MnsZPkDPxYtmBDhM9